7.BÖLGE GENÇ MUHAFIZLAR HAFIZLIK BÖLGE YARIŞMASINA OKULUMUZ EV SAHİPLİĞİ YAPACAK.

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce her yıl geleneksel olarak düzenlenen Mesleki yarışmalar kapsamında 7. Bölge Genç Muhafızlar Hafızlık yarışmasına ilimiz ev sahipliği yapacak.  Yarışma İlimiz Hattat Ahmet Karahisari Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen Ve Sosyal Bilimler proje okulu koordinatörlüğünde 2 Mayıs 2024 Perşembe günü okul Kudüs Camiinde gerçekleştirilecek.

Bölge finalinde Konya, Antalya, Burdur, Isparta, Afyonkarahisar, Aksaray illerinden hafızlık yarışması il birincisi olan İmam Hatip Ortaokulu ve İmam Hatip Lisesi öğrencileri yarışacak.25-04-2024

Yayın: 25.04.2024 - Güncelleme: 25.04.2024 14:41 - Görüntülenme: 37