ETWINNING ‘BİLİMSEL GAFLAR-3’DOĞADAN TEKNOLOJİYE’ PROJEMİZ KARIŞIK OKUL TAKIMLARI

ETWINNING ‘BİLİMSEL GAFLAR-3 ’DOĞADAN TEKNOLOJİYE’ projemiz mart ayı etkinlikleri kapsamında Uçaklar (Tarihçesi, Uçak Türleri, Uçakların Nasıl Çalıştığı, Uçak Kazaları ve Nedenleri, Uçak İle ilgili Meslekler ve Üniversite Tanıtımı, Parçaları, Türleri, Hangi Elementlerden Oluştuğu, Uçak Korkusu, Uçağa Binme Kuralları vb.) ile ilgili karışık okul takımları oluşturduk. Azerbaycan Parvina ZEYNALOVA öğretmenin QARADAĞLI KƏND TAM ORTA MƏKTƏBİ ile karışık okul takımı olup ‘Uçak İle ilgili Meslekler ve Üniversite Tanıtımı’ konusunu seçtik. Azerbaycan Parvina ZEYNALOVA öğretmenin takımı Uçak İle ilgili Meslekleri, bizim okulumuz da Uçak ile ilgili Üniversite araştırmalarını CANVA’da sundular. Emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

20-03-2024

Yayın: 20.03.2024 - Güncelleme: 20.03.2024 12:12 - Görüntülenme: 44