eTWINNING ‘’HADİ EKFRASTİK BİR ŞİİR YAZALIM’’ PROJESİNDE KARIŞIK OKUL TAKIMLARI ETKİNLİĞİ YAPILDI./ A MIXED SCHOOL TEAMS EVENT WAS HELD IN THE eTWINNING "LET'S WRITE AN ECFRASTIC POEM" PROJECT.

Projemizin son etkinliği olarak karışık okul takımları Salvador Dali’nin eserlerinden kendi seçtikleri sorular ve tablolarla  ilgili program düzenlediler. Okulumuz proje öğrencileri ile diğer proje öğrencileri ortak bir çalışma hazırlayarak Salvador Dali’nin hangi akımlardan etkilendiği, tablo yaratım sürecindeki gelişimi, nasıl çalıştığı ile ilgili web2.0 araçlarından Canva programında hazırladıkları bir etkinlik düzenlediler. Program akışı sonunda öğrencilerimiz yaptıkları sunumla ilgili bir de oyun oynadılar. Gerçekleşen etkinliğe katılan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

As the last activity of our project, mixed school teams organized a program with questions and paintings of their own choosing from Salvador Dali's works. Our school's project students and other project students prepared a joint study and organized an event in the Canva program, one of the web 2.0 tools, about which movements Salvador Dali was influenced by, his development in the painting creation process, and how he worked. At the end of the program, our students also played a game related to their presentation. We would like to thank all the teachers and students who participated in the event.

20-03-202420-03-2024

Yayın: 20.03.2024 - Güncelleme: 20.03.2024 12:12 - Görüntülenme: 36