ETWINNING ‘LET’S WRITE AN EKPHRASTIC POEM’ PROJEMİZ MART AYI ÖĞRETMEN-ÖĞRENCİ ONLİNE TOPLANTI HAZIRLIĞI

Etwinning ‘Let’s Write An Ekphrastic Poem’ projemiz Mart ayı öğretmen-öğrenci online toplantısı için proje takımlarımız hazırlanıyor. Online toplantılar karışık ülke takımlarıyla iki bölümden oluşacaktır. İlk toplantıda İspanya’dan proje kurucumuz Mari Cruz ve takımı, Polonya, İtalya ve Türk ortaklar Salvador Dali ve hayatını anlatacaklar. İkinci toplantıda proje kurucumuz Asiye Şahin Akbulut, Romanya, İtalya ve Türk ortak takımlarıyla Salvador Dali’nin eserlerinden bahsedeceklerdir. Öğrencilerimiz konularıyla ilgili araştırmalarını yaparak, Canva aracılığıyla ortak slaytlarını hazırladılar ve bir gün öncesi toplantı provalarını yaptılar. Emeği geçen proje ortaklarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

07-03-202407-03-2024

Yayın: 07.03.2024 - Güncelleme: 20.03.2024 12:12 - Görüntülenme: 26